British food

Страницы: 1 | 2 | 3  >  >>



Этап урока

Задачи этапа урока
Содержание

Время

Методы и формы работы

Примечание, оборудование



Деятельность учителя

Деятельность учащихся




I. Начало урока

1) Приветствие и организационный момент

Введение учащихся в атмосферу иноязычного общения


Вступительное слово учителя
T: Good afternoon, dear pupils!
I am glad to see you, too! Sit down, please. How are you?
Im OK, too.
Who is on duty today? Who is absent today? What date is it today? What day of the week is it today?
What season is it now?


Учащиеся приветствуют учителя
Ps: Good afternoon teacher.
We are fine, thank you.
And how are you?


Im on duty today.
. . . is/are absent today.
Today is the . . . th of . . .
Today is . . .

. . .

1 мин

Словесный, индивиду-альная



2) Целепологание

Сообщение общей установки на выполнение работы

T: Today the term of our topic "Meals in Britain" and we shall speak about our breakfast, dinner and supper; talk about tradition meals in Britain, then we do some exercises and

answer the questions. And read and translate the English proverb.
And now lets start our work.


Учащиеся слушают цели и задачи урока

1 мин

Словесный, групповая

Слайд 1, 2

3) Фонетическая зарядка

Развитие слухо-произносительных навыков

T: Lets train our tongues and practice the English sounds. Look at the screen and read the words with sounds.

a: - dark, park, bar
i - sister, little, pink.
g - pi

Страницы: 1 | 2 | 3  >  >>
Рейтинг
Оцени!
Поделись конспектом: